CV

  • Oprindeligt uddannet Planteskolegartner med speciale i produktion af træer og buske
  • Efter læretiden kaldte et andet grønt firma i 2 år (læs: det danske forsvar), hvor jeg fik et ret godt kendskab til den danske flora på flere tider af året
  • Ansættelse i Plantorama, 3 år som afdelingsleder for den udendørs afdeling – her blev min viden om plantenavne, vækstvilkår og plantesygdomme dagligt udfordret af mange gode spørgsmål fra kunderne, og flere plantegrupper kom med i mit sortiment – herunder stauder og græsser. I vintermånederne videreuddannede jeg mig indenfor den anlægstekniske del (bundopbygning, belægninger, støttemure mv.)
  • 2-årig uddannelse på Beder Gartnerskole som Jordbrugsteknolog (i daglig tale Anlægstekniker). Specialet var Landskab og Anlæg, som målretter sig til nyanlæg med både projektering/ tegning samt udførsel. Især faget Havetegning vakte stor interesse, og her blev de første spæde tegninger udklækket og udviklet.
  • 2003-2006: Selvstændig virksomhed som Anlægsgartner, hvor jeg i Grenaa og omegn anlagde adskillige haver og anlæg. Oftest med en tegning som start, og derefter den praktiske udførsel. De teoretiske idéer blev testet og mange gode erfaringer taget med videre i rygsækken.
  • 2007-2020 opgaver som henholdsvis Anlægstekniker samt Projektleder ved tre større og ganske dygtige firmaer i Aarhus (Buus Anlægsgartner, Anlægsgartnerne H. Hoffmann, HedeDanmark). Opgaverne har været særdeles spændende og udfordrende, og har spændt fra mindre opgaver (surbundsbed, forhave, nedgravning af trampolin) til de helt store og unikke som f.eks. Aarhus Letbane, Botanisk Have i Århus samt Rønde Bypark.